Useless Box model Easy bouwset 4 12
Useless Box model Easy Bouwpakket

Niks te doen vandaag? Koop dan snel deze superleuke en voordelige versie met een transparante "vinger". Dit model is qua formaat iets kleiner dan de Classic Pro of de houten versie. 
Deze Useless Box wordt geleverd als een bouwpakketje, zet dus je eigen Useless Box in elkaar voor een wel heel fijn prijsje. Dan alleen nog twee AAA batterijen erin en het lachen kan beginnen! Als je humor hebt? 

Deze Useless Box is lekker snel, zet de switch op "On" en in een fractie van een seconde zet de Useless Box de switch weer op "Off". Je kunt er de hele dag mee bezig zijn. 

Afmeting van deze box: 14 * 8 * 6 cm (l*b*h)


Levering via PostNL. Prijs is exclusief verzendkosten. Het is mogelijk om twee AAA batterijen erbij te bestellen. Mocht je de Box graag in elkaar gezet en al willen, bestel dan de Useless Box Model Easy of Hout. 
  • Niet goed, geld terug
  • 1 jaar garantie
  • Levertijd 1 dag
  • Batterijen: 2x AAA niet standaard inbegrepen
Ter voorkoming van krasjes zijn de plaatjes van deze Useless Box beplakt met bruine beschermfolie. Deze kunt u verwijderen en er blijft een zwarte Useless Box over..
Foto('s):
Bijlagen:
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 22,00 € 19,00
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

3 week(en)

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Dank voor uw review, we gaan hem verwerken en op onze webshop plaatsen. 

Brugman -

Snel ontvangen; snel in elkaar gezet (20 minuutjes); prima apparaatje zonder 'cheap' over te komen, ookal is het de 'namaakversie'! :D

Méér dan zàt boutjes en moertjes; de 'groterhandigen' onder ons zullen daar dankbaar gebruik van maken, want het is best een gepiel zo, met die kleine onderdeeltjes... :P

Tip voor andere klanten: Laat die (niet echt helpende) "handleiding" links liggen, en gebruik je gezonde verstand; gewoon eerst alles voorpassen, dan pas gaan klooien met boutjes en moertjes.
Moeilijkheidsniveau: Bovenbouw Basisschool.

1 puntje: Had er best een 50ct of een euro meer voor willen betalen, als er wat siliconen plakvoetjes bij had gezeten; dat zou dit product wel compleet en 'af' gemaakt hebben, imho...

Overigens: Op de site wordt abusievelijk vermeld dat er AA-batterijen horen bij dit apparaat, maar dat is dus AAA. Blij dat ik die voor het gemak er maar bij had besteld ;)

Ook de meegeleverde "schroevendraaier" en "sleutel" wordt op prijs gesteld; die dingen kan je immers nooit te weinig hebben...

Hoe kan een box Useless zijn, wanneer men er zo veel simpele pret van kan hebben! :P

Marijn -

Precies wat het moet doen! Erg leuk! Makkelijkin elkaar te zetten.

Dennis -

Topding.
perfecte pasmaat en eenvoudige montage.
Super leuk en wordt vaak gebruikt door nieuwsgierige vrienden en familie.

kooijman -

Top ding! Er zijn weinig dingen die hun naam eer aan doen!!! :-) :-)

Ramon -

ERG LEUK!!

Erg leuk speelgoed. Goede kwaliteit. Alles is netjes afgewerk en past precies.

Helaas zijn er ook een paar min punten:
Dit was de 2de keer dat ik het Useless box easy bouwpakket besteld heb.
Helaas was in beide gevallen de levertijd niet 1-2 dagen. Geen ramp als je geen haast hebt maar wel erg jammer als je het als cadeau besteld hebt en je dus naar een verjaardag moet zonder.
Wat eigenlijk nog minder leuk was is dat er vermeld staat dat de uselessbox op 2x AA batterijen werkt. Natat ik dus 2 dagen na de verjaardag alsnog met de useless box en 2x AA batterijen aankwam, bleken er 2x AAA batterijen in te moeten en was de useless box dus echt useless.
Nadat ik de goede batterijen alsnog gekocht had werkte de box perfect en is het zoals eerder gezecht erg leuk speelgoed.

Job S. -

Na vastsolderen van twee draadjes en vervangen van batterijen, die leeg waren, is het een hartstikke leuk ding.

Nico -

Useless is ie wel maar zo leuk.....hahaha. Ik kocht hem als cadeau voor een vriend maar wilde hem zelf in elkaar knutselen!
Echt leuk om te doen en super eenvoudig. Verder geven jullie een super service en snelle levering ondanks dat hij niet meteen op voorraad was, top! Ook de tracking hebben jullie perfect voor elkaar.

Harry -

Goeie service, snelle verzending, giede kwaliteit.

Alf -

makkelijk in elkaar te zetten. goede kwaliteit. en het is inderdaad behoorlijk useless deze box!

Patrick -

Leuk bouwpakketje dat zijn naam eer aan doet. Ik heb een diode in serie met de batterijen gezet om het vingertje wat te vertragen.

Fulco -

Namens de ontvanger kan ik zeggen het is een leuk bouwpakket. Geen max punten daar de bouw beschrijving zeer sumier en klein kwa afmeting is. Wanneer dit op een A4 wordt afgedrukt is het niet leesbaar.

An -

Een leuk prijsje voor een lachwekkend kado. Jammer dat er een onderdeel ontbrak en dat het doosje dus echt useless was. De handleiding is overigens ook van erg slechte kwaliteit. Wel snel contact gehad en alsnog het missende onderdeel ontvangen, goede service.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews